sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kevään tekeleitä

No huh, aika harvanlaisesti tätä blogia oon viime viikot päivitellyt. Askartelujuttujen suhteen on ollut vaihtelevasti joko hullua innostumista tai sitten täydellistä leipiintymistä koko hommaan... Jossain välissä oli jopa puhetta siitä, että lähtisin myymään korujani Ikaalisten kylpylän alueelle tulevalle Taidosto-osuuskunnan kesäpajalle, mutta lopulta jättäydyin hommasta ja olen päätökseeni oikeastaan ihan tyytyväinen.

Kaikesta huolimatta pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja kuvailla joitakin uusimpia aikaansaannoksia. Tässä muutama, ja ainakin näitä olen roudailemassa Ikatan avoimille oville myyntiin pienen taskurahan toivossa:

Kahdessa ylimmäisessä kuvassa olevat sulkaviritelmät ovat hiuskoruja, jotka voidaan esimerkiksi sitoa pannaksi pään ympärille. Ja voihan näitä kaulakoruina tai esim. vöinä käyttää :)
Kolmannessa kuvassa muutama yksinkertaisen nätti sulkariipus nahkanyörillä. Viimeisessä kuvassa olevat korut ovat samanlaisia, mitä olen aiemminkin tänne postaillut. Niitä innostuin tekemään pari lisää.

Kuvat suurenevat klikkaamalla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti