perjantai 24. elokuuta 2012

Koulussa tehtyjä kuparifoliotöitä ja yksi muu askartelu...


Wipiii, vihdoinkin saan aikaiseksi postata tänne todisteita siitä, että oon saanut koulussa jotain aikaiseksi! Kuvien työt ovat siis kuparifoliotekniikka-kurssilla tehtyjä.

Ensimmäinen työni oli tämä sienityö, joka oli ihan jees ekaksi työksi vaikka paranneltavaa riittäisi niiiiin paljon:


Seuraava työni oli tämä silmä:


Ajattelin tosin jatkaa työtä vielä aika paljon, lisäillä muutaman hopealankaspiraalin ja laittaa joitakin ketjuja ja helmiä roikkumaan. :D

Ehdoton lempparityöni oli tämä kukkanen, jonka rakensin jämäpaloista:


Punainen lasi on niin kaunista! Ja minusta nuo hopealangat sopivat työhön aika kivasti. ^^

Kuparifoliotekniikasta jäi oikein kiva maku, vaikka aluksi lasien leikkaaminen oli huisin pelottavaa ja jouduin jopa ensimmäistä kertaa koulusta terveyskeskukseenkin räjäytettyäni yhden lasin päälleni ;D Tinaaminen oli myös yllättävän vaikeaa. Jotkut noista saumoista näyttävät mielestäni enemmän siltä, että ne olisin hitsannut ne yhteen (oon todella surkea hitsaamaan :D).

On vähän sääli, että kuparifoliotekniikka jää opinnoissamme näin pintaraapaisuksi... Mitä enemmän tekniikka tuli tutuksi ja mitä enemmän alkoi hahmottamaan mahdollisuuksia, sitä mieleisemmäksi lasien kanssa kikkailu tuli! Näitä töitä on kuitenkin suhteellisen helppo tehdä jatkossa kotona (tai koulussa iltatöinä), joten ehkä mä toivottavasti jonakin päivänä vielä saan jotain uutta (ja hienompaa) aikaiseksi!

Ensi viikolla sit lasihelmien teon pariin, vähänkö odotan sitä!

Lopuksi viel kuva tämmösestä "perinteisemmästä" askartelusta. Ostin vuorisuolaa äidille ja mummulle lahjaksi, ja koska myyntipakkaus oli tylsä, oli pakko kokeilla mitä pilttipurkeista saa aikaan:


2 kommenttia:

 1. mää taas en tykkää kuparfolioinnista juurikaan, yh! onneks sitä ei enää meillä ole =D

  mut lamppuhelmet, siitä tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän viikon perustella pakko kyllä myöntää, et lamppuhelmien teko oli viel paljon kivempaa kuin tuo kuparifoliotekniikka! :)

   Poista