perjantai 7. syyskuuta 2012

Merenneidoille ja metsänhaltioille ;D

Tällä viikolla oon uponnut yhä syvemmälle satujen syövereihin. :) Hopeoidusta metallilangasta väkerretyt kiekurat ja spiraalit ovat yhä edelleen mun lempijuttuja koruaskartelussa. Lainasin kirjastosta solmukirjan ja siitä inspiroituneena syntyivät seuraavanlaiset korut:


Tarkempia kuvia riipuksista:
Ylimmän korun kaunistuksena on lasihelmi, kahdessa alemmassa puolijalokivi. Unohdin jo tuon tummemman ja suuremman kiven lajin nimen, saa hihkaista jos joku tunnistaa :D Alemmassa korussa vihreä aventuriini.

Kaulakorujen lisäksi tein myös pari rannekorua. Toisessa niin ikään vihreä aventuriini, tuossa alemmassa sen sijaan omatekemä ruskea lasihelmi :)
8 kommenttia:

 1. Nää on kyllä aina toinen toistaan hienompia. Taitava olet! :)

  VastaaPoista
 2. Oooooooo upeita <3 Ehkä on parempi ettet lähettele niitä helmiä mulle vaan pistät kuitenki tällain parempaan käyttöön! Oisko sulta mahdollista muuten saada ostaa tilaustyönä jonkinlaista korua? Joku tällä tyylillä taiteiltu riipus vois olla aikas kivanen jos nuo "hopeaosat" saisi esim. kuparin värisenä ja siihen jonkun lasihelmen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Voisin tosiaankin kokeilla kuparilankaa ja kuparisia korunosia, joten ne hankintalistalle! Jos sitten saisin tehtyä jonkun korun joka olisi sulle oikein mieluisa :)

   Poista
  2. Oioi se olisi ihan huikea juttu! Laitappa mulle sähköpostia jos saat jostain hommattua aineksia :) (sanja.kannus(ät)gmail.com)

   Poista
 3. Niin ja mun blogissa on sulle pieni tunnustus-juttu! Käy kurkkaan kun ehdit :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten ihania! Missä muuten opiskelet alaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Opiskelen Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ohjaustoimintaa, mikä ei siis suoranaisesti liity korujen tekemiseen, vaan opintoihin sisältyy mm. tekstiilialan, metallin, puun ja lasin opintoja. Pääpaino on kuitenkin ohjauksellisuudessa eli tarkoitus olisi kyetä joskus ohjaamaan opittuja juttuja eteenpäin kerhojen, työpajojen tms. virkistystoiminnan muodossa :)

   Koruihin liittyvät jutut ovat harrastus ja "skillsit" itseopittuja, tosin oon miettinyt et joskus voisi olla kiva lähteä opiskelemaan myös korualaa enemmän, esim. kultasepäksi :)

   Poista