sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vihreää! (uusi ulkoasu ja vaatemodauksia)

Kuten näkyy, päätin kokeilla blogin ulkoasuksi vaihtelun vuoksi vihreää (otsikko on toistaiseksi vielä työn alla...). Palautetta saa antaa! :)

Vihreä väri on vahvoilla myös postaukseni varsinaisessa aiheessa. Viime aikoina korut ovat olleet blogissani paljon esillä, joten ajattelin repäistä ja kirjoittaa vaatteista :D

Aluksi aikeenani oli postata superpitkä vuodatus tavallisten vaatekauppojen tylsyydestä ja persoonattomuudesta, mutta tyydynkin sen sijaan vain toteamaan, etten löydä yleensä perinteisistä vaatekaupoista juuri mitään mieleistä! Kauppojen tämän syksyn mallistot olivat pettymys etenkin värimaailmoiltaan (odotin edes joitakin murrettuja sävyjä!), mutta tämäpä innosti minut värjäilemään vanhoja vaatteita ja kirpparilöytöjä! Tuloksena tämä:


Jos olisin tiennyt tekeväni vaatemuokkailuista postauksen, olisin tietysti ottanut "ennen ja jälkeen" -kuvat. Kuvassa näkyvä pitkä hame oli alun perin ihonvärinen ja maksoi kirpparilla ainoastaan euron! Hameen lisäksi värjäsin myös päälläni olevat kaksi paitaa. Alempi oli jostakin alekorista löydetty haalean vaaleenpunainen perustoppi ja päällimmäisenä oleva on ikivanha harmaanruskea H&M:stä ostettu basic t-paita, jonka ennen värjäämistä modailin saksilla mieleiseksi :D

Vaatteet on värjätty Semitonen väreillä ja kaikki kerralla samalla reseptillä: värin vahvuus 10%, sekoituksena 95% Semitone keltainen 210 ja 5 % Semitone musta.

Alempana vielä kuva päällimmäisen paidan selkään saksituista koristeluista. Mukana menossa killuu tekemäni vihreä aventuriiniriipus, josta tulossa vielä tarkempaa kuvaa uuden korupäivityksen yhteydessä :)


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minäkin oon oikein tyytyväinen lopputulokseen! :)

   Poista
 2. Ei hitto! Tulisiks mulle henk. koht. vaatturiksi? Aivan ihanaa modailua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos! ;D Suosittelen kaikkia kokeilemaan vaatteiden modausta myös itse, Youtubesta löytyy hyviä ohjeita tuohon saksilla kikkailuun ja myös kaupan valmisväreillä pääsee kivasti alkuun :)

   Poista
 3. Tosi ihana!! Rakastan tällaisia vaatteita, vaikken niitä voikaan paljoa käyttää =) Fairyfactory ja Omeebashop, varsinkin jälkeen mainittu, ovat aivan ihania <3

  VastaaPoista