sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Neljä uutta amulettia + vähän myyjäistunnelmia

Eilen, lauantaina 8.12 olivat koulumme (Ikaalisten käsi-ja taideteollisuusoppilaitos) avoimet ovet ja samalla järjestettävät joulumyyjäiset, joissa minulla oli pöydänpuolikas vuokrattuna. Myyjäisiä edeltävinä päivinä tuli vielä väkerreltyä viime hetken koruja, ja tuloksena olivat tälläiset amuletit:


Kaikki korujen kivet ovat akaatteja, keskimmäiset mitä ilmeisemmin bambuakaatteja. Reunimmaiset korut tein samaan tyyliin kuin tämän riipuksen, keskimmäisissä sen sijaan kokeilin hieman erilaista tekniikkaa. Kahdessa koruista on käytetty vintage-messinkilankaa, yhdessä vintage-kuparilankaa ja yhdessä pintahopeoitua lankaa.

Näistä koruista kolme löysi uuden kotinsa joulumyyjäissä, jee! Tässä vielä pari kuvaa:
Myyjäisistä itsessään on sanottava muutama sananen. Tämä oli toinen kerta kun omia tuotoksia olin vastaavanlaisessa tapahtumassa myymässä... Pikkuisen tietysti jännitti, että mieltyykö kukaan koruihini, mutta positiivisesti tuli yllätyttyä! Päivä kului kuin siivillä ja myyjäispöydän takana istuminen oli todella kullanarvoinen kokemus. :)

Lopuksi kuva mun pienestä myyjäispöydästäni! Alustana on aarrekartta, jonka askartelin viimeisenä iltana ennen myyjäisiä. Täytyykin napata sitä kunnon kuva joskus tulevaisuudessa!


6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä kiviamuletteja :)!
  Ja hyvä että sait myydyksi :).

  VastaaPoista
 2. Teetkö sinä tilaustöitä? :> (Materiaalien rajoissa luonnollisestikin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :)

   Jonkun verran oon tehnyt ja varmasti teen jatkossakin. Viime aikoina mulla on ollut suht kiireistä koulun ja myös näiden korujuttujen kanssa, ja nyt kun tulee joulu, aattelin vähän hengähtää, joten uudet jutut varmaan menevät ensi vuoden puolelle :)

   Otan kuitenkin kaiken aikaa erittäin mielelläni vastaan sähköpostitse (riina.tuovinen@luukku.com) tai täällä blogissa toiveita siitä, millaisen korun toivoisit minun tulevaisuudessa tekevän esimerkiksi juuri sinulle tai ystävällesi/tuttavallesi :) Toiveiden mukaan osaan sitten varata tarvittavia materiaaleja jne. :)

   Poista
 3. Moi!
  Eksyin tt-foorumin kautta tänne, ja päätinkin sitten tänne kommentoida sinua; olet aivan äärettömän lahjakas! Ihastelen sekä käsitöitäsi että taidettasi suuresti. Lisäksi olet mielestäni virkistävän myönteisen, positiivisen oloinen ihminen. Mahtavaa, kaiken kaikkiaan.
  Terveisin inkivaeaeri (joka muuten on entisiä Ikatan oppilaita, kuutisen vuotta sitten opiskelin Ikaalisissa graafikoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, superkiitos ihanasta kommentistasi! :) Tuostahan menee ihan sanattomaksi... :)

   Tervetuloa muuten blogini lukijaksi :) (satuit olemaan tasan kolmaskymmenes, minkä kunniaksi laitoin ekan pienen blogiarvonnan pystyyn...)

   Ihanaa joulun aikaa sinulle! :)

   Poista