keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Voi tammikuu!

Tovi on vierähtänyt edellisestä päivityksestä, ja varsinkin kunnon korupostauksesta on aikaa... Tässäpä teille vähän vihiä siitä, mitä viime aikoina on tullut näperreltyä:


Kuvien amuletteihin ovat päätyneet trooppisen veden vihreä, uskomusten mukaan rauhoittava ja parantava aventuriini, sekä rohkeutta ja itseluottamusta lisäävät akaatit (vaalea sekä violetti).

Kivet ovat pienempiä, kuin mitä yleensä riipuksissa olen tottunut käyttämään, ja tämän vuoksi oli mahtavaa kikkailla hopeoidulla metallilangalla hieman tavallista enemmän ja överimmin. Haluan kehittyä kieputtelemisessa enemmän ja enemmän, ja koska laatikoissa on rutkasti lisää ihastuttavia kiviä, tämän suuntaisia koruja on mitä luultavammin tulossa vastaisuudessa lisää (mahdollisesti myös myyntiin, mikäli jotakuta ikioma onnenkoru kiinnostaa, wink wink!). :)

Muutama lähikuva:
Lopuksi vielä pakko hehkuttaa uutta alkanutta vuotta! Tämä on viimeinen vuosi artesaani-opintojeni suhteen ja erittäin mielenkiintoisia mutta myös haastavia juttuja on tuloillaan! :) Edessä on antoisia työssäoppimisjaksoja (mikäli toiveeni toteutuvat ja olen niin onnekas että pääsisin paikkoihin mihin olen hakenut!), Comenius-hankkeeseen osallistuminen (jonka myötä pääsen tsiikailemaan pariksi viikoksi millaista on kädentaitojen opiskelu Espanjassa) sekä opinnäytetyö, jota olen odottanut kauhulla mutta aiheen keksittyäni kauhu on muuttunut palavaksi innostukseksi (tulette kuulemaan jatkossa lisää, sen verran paljastan että kyseessä onkin ihka oikean pikku näyttelyn järjestäminen ja alustavaksi teemaksi olen kaavaillut mitäpä muutakaan kuin ihastuttavaa satu/fantasiamaailmaa!). Maltan tuskin odottaa!

Toivottavasti myös muilla uusi vuosi tuo uusia ja mielenkiintoisia tuulia elämään! :)

Viimeisimpänä pakko postata kuva mahtavasta taikakirjasta, joka tarttui matkaani joulukuisesta Tallinnasta. Kirja on käsityönä valmistettu (made by GILD Bookbinders, klikatkaa ja ihastukaa!) ja se inspiroi ainakin minut haluamaan oppia parkkinahkatöitä, nahkapakotusta ja kirjansidontaa vielä joskus itsekkin :)


Toivotan lokoisia talvipäiviä blogini lukijoille! Tervetuloa myös teille uusille, jotka olette viime aikoina eksyneet mukaan :)

4 kommenttia:

 1. Amuletti tuli eilen perille ja on aivan IHANA! <3 Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että se oli sinulle mieleinen! :)

   Poista
 2. Onpa hienoja kieputuksia kaikki, varsinkin vihreä on tosi kaunis.

  VastaaPoista