torstai 30. toukokuuta 2013

Terveisiä metsän asukeilta

Huh! Kevään työssäoppimisjakso yrittäjänä on nyt takana päin! Mulla alkoi viimein kesäloma, ja pakko sanoa että oon siihen erittäin tyytyväinen. :)

Viime postauksessa annoin hieman esimakua siitä, mitä on tullut lähiaikoina duunailtua. Valmistin kevään ammattiosaamisen näytössä pienen tekstiilisarjan, johon yhdistin itselleni rakasta piirtämistä. Tämän tein vastapainona koruilulle ja toki kehittääkseni taitojani värjäyksessä ja kankaanpainossa. Aiheena ovat hieman lapsenomaisesti suomalaiset metsän eläimet ilves, sarvipöllö, sudenkorento ja sisilisko.

Tekstiilisarjaan kuuluu 40 kpl ekokasseja (Emo-tuotanto), jotka värjäsin ja joihin painoin eläinprintin valotetun kaavion avulla. Lisänä on maatuvia tiskirättejä mustavalkoisina ja eläinten kera.Ylläolevat kuvat on otettu tiistaina 28.5 Ikaalisten käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksen ja Jukka Rintalan näyttelyn avajaisista Ikaalisista, jossa tarjosimme maistiaisia tulevasta Kesäpaja - Summer Store - myymälästämme. Avaamme juhannusviikolla näyttelyiden yhteyteen käsityömyymälän, jossa on eri alojen kädentaitajien tuotoksia. Mukana ovat nämä valmistamani tekstiilituotteet sekä tekemiäni koruja ja paljon muuta! Suosittelen lämpimästi poikkeamaan, mikäli Tampereelta pohjoisen suuntaan on matkaamassa! :)

Tässä vielä Facebook-event tapahtumaan.

Tarkoituksenani on joskus hamassa tulevaisuudessa jatkaa mallistoa - ehkäpä sisustustauluin, pöytäliinoin...? Kuitenkin nyt, kun kesäloma on ansaitusti saavutettu, ajattelin pistää suunnitteluasiat aivojen perukoille hautumaan ja keskittyä hetkeksi ihan muihin juttuihin. Erityishuomiota ansaitsee poikaystäväni (jolle kiitokset jaksamisesta sen suhteen, että olen viimeiset viikot puhunut lähestulkoon vain ja ainoastaan työssäoppimiseen liittyvistä jutuista :D).

Meillä tulee nyt kuun vaihteessa hurjat 5 vuotta yhteistä taivalta täyteen, joten tästä syystä päätän tämän postauksen söpöilykuvaan (vuodelta 2009 tai jotain sinne päin!):

Pysykääpä kuulolla! :)

6 kommenttia:

 1. Oi että, tuo pöllökassi ois niin mun näköinen! En vaan taida olla Ikaalisiin päin matkaamassa tänä kesänä... Pöh!

  VastaaPoista
 2. 10 € + postikulut 1 € niin lähetän tuollaisen kassin ihan kotiovellesi! :)

  VastaaPoista
 3. Oioioi tuo pöllökassi ja siun tekemät korut <3

  VastaaPoista
 4. Onko pöllökasseja enää saatavana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä on. Voit ottaa yhteyttä Facebookissa tai sähköpostilla riiina.tuovinen@gmail.com :)

   Poista