perjantai 21. kesäkuuta 2013

Keskikesän koruja ♥

Muutama juhannuskorunen!
Ekassa alipainevalettua pronssia, kuparilankaa ja violetti akaatti. Toisessa korussa niin ikään alipainevalettua pronssia, kuparilankaa ja kohokohtana tekemäni vihreä lamppuhelmi. Kolmas koru on kieputusamuletti kera pintahopeoidun langan, kivenä akaatti.

--

Tällä viikolla aukaisimme jo aiemmin mainostamani myymälän Ikaalisten kylpylän alueelle. Tässä pari kuvaa ja mainosjuliste - poikkeilkaapa, jos tuolla suunnalla liikutte! :)


Nyt juhannuksen viettoon, jeei! :) Ehkä mun lempparijuhla.
Lähiaikoina on luvassa hieman hiljaiseloa niin blogin puolella kuin Facebookissakin: maanantaina nimittäin hyvästelemme poikaystäväni kanssa hetkeksi Suomen maaperän ja menemme katsastamaan Prahan kesää ja tsekkiläisiä Vibe-festareita. Tätä on ootettu, jippii! ♥

Lumoavaa juhannusta kaikille! ♥

5 kommenttia:

 1. Kauniita koruja :)!
  Ja kaunista kesää sinulle :)!

  VastaaPoista
 2. Hei, voiko vuorikristallia muotoilla jotenkin kotikonstein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Itse en ole uskaltanut kokeilla vuorikristallin muotoilemista itse (ajattelen sen olevan niin kovaa), vaan olen suosinut kiviä valmiina sellaisissa muodoissa kuin olen ollut aikeissa niitä käytettävän. :) "Tavallisten" kivien muokkaus dremelillä on jokseenkin helppoa, mutta pääosin kivien muotoilu kotona on aikaavievää ja hankalaa. Jos olet kuitenkin kiinnostunut vuorikristallin muotoilusta itse, suosittelen tsekkaamaan lähipaikkakuntiesi mahdolliset kivenhiontakurssit, joita kuulemani mukaan järjestetään esim. kansalaisopistoissa :)

   Poista
 3. http://satumaailmasta.blogspot.fi/2013/07/little-mayana.html ♥

  VastaaPoista