perjantai 29. marraskuuta 2013

Hopeaa!

Taikuuksia - näyttely on päivää vaille pulkassa, kiitoksia kaikille paikan päällä vierailleille! ♥ Ohjaustoiminnan opinnot alkaa nyt toden teolla olla loppusuoralla :)

Korurintamalla on tullut viime aikoina jälleen kerran testailtua ihan uusia juttuja. Entistä lyhyemmäksi käyvän päivän vuoksi en ole saanut aiemmin kunnon valokuvia korusista, sillä tykkään kuvata päivänvalossa ja mielellään ulkosalla. Tänään ehdin kotosalle poikkeuksellisesti ennen pimeän tuloa, ja sain kun sainkin kuvattua yhdet uusimmista jutuista: sterlinghopeiset bambuakaattiamuletit.


Sterling-hopean eli 925-hopean käyttö koruissa on tosiaankin mulle suhteellisen tuore juttu. Viimeisen puoli vuotta mulla on ollut varastossa odottamassa kasa hopealankoja, joihin en muka ole uskaltanut pintahopeoituun kuparilankaan tottuneena koskea. Vasta kun sain lahjaksi söpön minialasimen ja halusin kokeilla mm. langan litistämistä, naputtelua ja kuvien koruissa esiintyvää patinointia, jouduin keräämään rohkeuteni ja tutustumaan hopeaan. Olisi pitänyt tehdä se kyllä jo reilusti aiemmin! Niin mukavaksi ja oikeastaan helpommaksi osoittautui koruilu oikean hopean kera päällystettyihin kuparilankoihin verrattuna.PS. Huomenna Ikatalla, eli Ikaalisten käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksella on avoimet ovet klo 9-14. Jos aikaa on, kannattaa paikalle poiketa. Tapahtuman yhteydessä pidetään joulumyyjäiset, joihin itsekkin ajattelin koruineni mennä :)

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömiä koruja jälleen kerran! Onko tuossa toisessa puu vai näyttääkö se vain siltä? *___* Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia oikein paljon! :) Ja joo, elämänpuuhan siinä :)

      Poista