perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusi vuosi (ja uudet kujeet?)

Voi kauhistus, miten nopeasti aika taas viilettää!

Joulu tuli ja meni, ja siinä samalla siirryttiin vuoteen 2014. Mun omalla kohdalla isoin "muutos" oli artesaaniksi valmistuminen, mikä rehellisesti sanottuna tapahtui nopeammin kuin olen itse ehtinyt sisäistää. Koulun päättymisen myötä olen ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni siinä tilanteessa, etten tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jännittävää!

No ehkä vähän tiedän. Tulevaisuuden suunnitelmia miettiessä ja mahdollisia työpaikkoja ja opiskelupaikkoja pohtiessa mulla on aikaa kehittää itseäni, ja luultavammin tulen keskittämään aika ison osan tästä voimavarasta juurikin luovien juttujen tekemiseen - eli pääasiassa koruiluun.

Suunnitelmissa olisi entistä enemmän yhteiset jutut hienopuusepäksi opiskelleen ja erikoismetallialan artesaaniksi parhaillaan opiskelevan poikaystäväni kanssa - ovathan kädenjälkemme jossain määrin "samasta maailmasta". Ehkäpä meidät voi siis bongata samasta pöydästä jossakin ensi kesän myyjäistapahtumista! Myös yhteinen Etsy-tilin luonti on ollut pitkään puheenaiheena, tosin tämän suhteen mietittävää riittää yhä. Mikäli jollakulla on kokemusta Etsyn (tai vastaavien) kautta myymisestä, otan mielipiteitä ja käytännön vinkkejä ilomielin vastaan! :)

Lopuksi esittelen myös täällä blogin puolella pari edellisvuoden lopussa valmistunutta korua, jotka ovat jo Facebookissa vilahtaneet. Kyseessä ovat makramee-tekniikalla valmistetut riipukset. Vasemmanpuoleisessa korussa esiintyvä kivi on tuntematon, luultavammin ihan tavallinen ruskea hiottu kivi. Oikeanpuoleisessa riipuksessa kohokohtana on keltainen kalsiitti, jota pidetään yleistä energiatasoa, optimistisuutta, voimaa ja omanarvontuntoa kohottavana kivenä. :)


Iloista ja antoisaa uutta vuotta teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. korupuolella on käsittääkseeni ikatalla viel paikkoja vapaana ,)

    VastaaPoista
  2. Heh, tämäkin on ollut ihan melkein vakavassa harkinnassa mulla. :) Päätin kuitenkin hillitä toistaiseksi sisäisen ikuisen opiskelijaminäni ja houkutuksista huolimatta pitää ainakin yhden välivuoden ja pohtia perusteellisemmin, mitä sitä seuraavaksi tekisi :)

    VastaaPoista