torstai 13. maaliskuuta 2014

Tunnelmia tropiikista


Helmikuun loppupuolella tuli toteutettua ex tempore-pakomatka tropiikkiin. Olin varma, että tänä talvena ei matkusteltaisi, mutta näköjään kivoja asioita voi tapahtua silloin kun niitä vähiten odottaa (kiitos superedullisten äkkilähtölentotarjousten!).

Lensimme aluksi Thaimaan Phukettiin, josta selvitimme itsemme parin vuoden takaiselta reissulta tutulle Siaminlahdella sijaitsevalle Ko Phanganille. Useimmat matkustavat saarelle Fullmoonien vuoksi, vaikka todellisuudessa saarella riittää paljon muutakin nähtävää (ja parempia bileitä!) :) Tässä muutama kuva meidän matkaltamme:Tuli rentoiltua ja lomailtua oikein olan takaa ja tietysti nautittua auringosta. Mulle ominaiseen tapaan matkalle mukana kulkeutuivat kuitenkin myös pienet koruilutarvikkeet joutilaisuuden ratoksi. Matkan aikana tein loppuun erään Suomessa aloittamani makramee-rannekorun, jossa kohokohtana komeilee kaunis tiikerisilmä. Tässä kuva:


Paikka, jossa Ko Phanganilla majoituimme, oli nimeltään Namthip Homebeach. Päätin lahjoittaa ylläolevan korun kiitoksena paikan ihanalle omistajalle, Namille. Homebeach oli meille tuttu paikka edelliseltä reissulta, ja kaikista kokemistani bungalowimestoista/guest houseista ainoa, johon todellakin tekee mieli palata takaisin! Voisin hehkuttaa vielä lisää, mutta sanompa ehkä mieluummin niin, että tämä paikka ja sen ilmapiiri pitää kokea itse :) (Lämpimät suositukset majoitusvalinnaksi siis!)

PS. Yritin tietysti metsästää paikan päältä lisää aarteita korutarvikevarastoon, mutta tähän tarkoitukseen Phangan ei ollut järin hyvä (pitäisi siis varmaan viimeinkin suunnitella sitä Bangkokissa poikkeamista). Jotakin pientä tarttui tietysti mukaan ;)

Ihanaa ja aurinkoista kevään alkua teille lukijat! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti