keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Crystal points

Kevät sen kun jatkaa etenemistään, ihanaa! :) Mun päivät ovat kuluneet koruja tehden, ikuisuusprojektiani eli työhuonetta järjestellessä (kumpa saisin sen joskus siistittyä siihen malliin, että kehtaisi napata tänne vähän kuvia..) ja tietysti ulkoillessa, ainakin silloin siis kun aurinko oikeasti lämmittää :)

Korurintamalla oon jatkanut lähinnä pronssin ja makrameen parissa. Tähän postaukseen ajattelin laittaa pari kuvaa niistä viime ajan koruisista, joissa katseen vangitsijana toimii "crystal point" eli tuollainen hiomattomaksi jätetty "raakakristalli".
Ekassa kuvassa näkyy simppeli onnenamuletti antiikkipatinoidulla pronssilangalla ja upeasti välkehtivällä titaniumkvartsilla. Kiven väri vaihtelee sitä käännellessä valosta riippuen, ja tuohon valokuvaan sattui tallentumaan koko värien kirjo ja vähän ilta-auringon säteitäkin. :)

Tokassa kuvassa on sitriiniriipuksia. Samantapaisia olen tehnyt aiemminkin, tosin tällä kertaa vaihdoin kuparilangan pronssiin.

Alimmaisessa kuvassa näkyy makramee-tekniikalla solmittu rannekoru, jossa on kullanvärisiä messinkihelmiä sekä kauniin vaaleana sinisenä hehkuva titaniumkvartsi.

Päätän tämän postauksen parin viikon takaiseen "work in progress"-kuvaan, jonka jotkut teistä ovat ehkä Facebookin puolella jo nähneetkin. Kuvassa näkyy juuri rikkimaksaliemessä lilluneita korusia, joten kyseessä on siis patinoinniksi nimitettävä viimeistelyn osa-alue. Kuvasta on bongattavissa mm. ylempänä näkyvät sitriinikimpaleet ja vähän esimakua siitä, mitä muuta on tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti