keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Melko pitkä tovi on ehtinyt vierähtää edellisestä blogipäivityksestä, ja Facebookinkin puolella ollaan vietetty hetki hiljaiseloa. Syynä tähän on ollut se, että olen yrittänyt ottaa pari viime viikkoa lomailun kannalta ja olen ollut tämän vuoksi myös koruilu/näpräys/kädentaitolakossa. :P

Loppukesälle on nimittäin tiedossa erityisen intensiivistä luovaa toimintaa, jonka syyn voisin paljastaa tässä hetimmiten: minä ja kaksi metalliartesaaniksi opiskelevaa rakennamme omaa myymälää Heinäkuun ajaksi Frantsilan Kehäkukan pihapiiriin Hämeenkyrössä. Aiheesta lisää myöhemmin, mutta pistäkääpä jo korvan taakse mikäli ajelette kesälomillanne 3-tietä Tampereen ja Vaasan välillä. :) Kehäkukka on miljööltään ja kokonaisuudeltaan ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka - www-sivuja pääsette kurkkaamaan klikkaamalla tästä.

Sitten koruasioihin. :) Muutama Facebookin puolella julkaistu korunen on yhä esittelemättä täällä. Ensimmäisenä uusi wire wrapping-suosikkini, hopeinen labradoriittiriipus. Tuo kivi on vaan kertakaikkiaan niin mykistävän kaunis! Lisätietoa labradoriitista löydät täältä.


Tokana pronssinen, antiikkiseksi patinoitu karneolirannekoru. Tämän olen valmistanut jo aiemmin keväällä, mutta jostakin syystä olin unohtanut kuvailla sen. Parempi kai myöhään kun ei milloinkaan!


Viimeisenä sitten makrameeta, tribal-kaulakoru tuntemattomalla vihertävällä kivellä. Alemmassa kuvassa osviittaa lähtötilanteesta kiven kiinnityksen jälkeen :)Siinäpä kuulumiset ja korujutut tältä erää. Viettäkääpä mukava juhannus, pysykää kuulolla ja käykää tykkäilemässä Facebook-sivusta, jonne päivittyy juttuja blogia ajankohtaisemmalla vauhdilla. :)

Lopuksi pari kuvaa kuluneen kevään myyjäismeiningeistä, kesän avajaistapahtumista Frantsilan Kehäkukalta ja Tampereen Tallipihalta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti