tiistai 11. marraskuuta 2014

Marraskuinen tervehdys

Heissan, arvoisat lukijat!

Aika on vierähtänyt tänä syksynä ihan valtavalla vauhdilla. Koruiluntäyteisen kesän jälkeen niin blogi kuin FB-sivukin ovat viettäneet hieman hiljaisempaa eloa, pahoitteluni siitä. :) Koruja olen tehnyt huomattavasti vähemmän kuin aikaisempina ajanjaksoina, keskittäen huomioni tällä kertaa muille kädentaito-ja taideasioille. Minulla kävi myös tuuri, sillä satuin työllistymään syksyksi oman alani eli ohjaustoiminnan pariin.

Tulevina viikkoina yritän parhaani mukaan aktivoitua pitämään teidät ajan tasalla siitä, mitä uusia juttuja kätösistäni on viime aikoina syntynyt. Vuoden vaihteen jälkeen tosin luvassa on jälleen päivitystahdin hiljeneminen, sillä suuntaamme puoliskoni kanssa määrittelemättömäksi ajaksi toteuttamaan kauan haaveilemaamme pidempää ulkomaanreissua. Tämän jälkeen takaisin sorvin ääreen, toivottavasti entistä inspiroituneempana ja kera uusien ideoiden! ♥


Tunnelmallista loppusyksyä kaikille! 

PS. Edellisessä postauksessani mainostamani Syysmyynti on edelleen käynnissä Facebookissa. Nythän on mitä parhain aika aloittaa joululahjojen hankinta.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti